Captusirea peretilor cu materiale izolante uscate reprezinta cea mai buna solutie in atingerea de performante maxime pentru constructii deja existente. In loc de a creste masa acestor pereti masivi o solutie excelenta pentru izolare fonica si termica este de a ii captusi cu materiale izolante ce introduc o atenuare de pana la 10 dB.

ISOVER – cea mai buna solutie 

 „Confort aditional cu sistemele captusire uscata pentru izolare fonica”

Confort aditional in incaperi si birouri

Sistemele ISOVER “captusire uscata” – pentru claduri noi si renovate

NU trebuie sa mai suporti mediile zgomotoase din jurul tau. Visul tau de a avea o casa ferita de zgomote nedorite poate deveni realitate. Sistemle de captusire a peretilor cu materiale izolante uscate ofera solutia perfecta pentru controlul zgomotelor in cladirile noi sau renovate. In loc sa adaugi pereti din beton masiv mult mai convenabil este montarea sistemelor cu materiale izolatoare pentru a imbunatati atenuarile cu pana la 10 dB. Asta inseamna ca mai mult din jumatatea volumului de zgomot nu va mai fii auzit.

Pentru a te putea bucura de liniste in casa ta indicele de atenuare fonica a unui perete despartitor trebuie sa nu fie mai mare decat Rw = 55 dB.

 

Eficienta izolarii intre camere (DnT,w)

256

Pentru detalii si informatii referitoare la executie, echipa noastra va sta la dispozitie:
Tel: 0341.426.299 , 0722.255.707
Email: bkmecanomarc93@yahoo.com